Welcome to Healy!

Systemic, Acute and Local Healy Programs

mer om Healy

Hälsa börjar i cellerna

Healy är komplex och smart:
Healy verkar kanske enkel på utsidan, men insidan är mycket komplicerad. Däremot behöver du inte förstå all vetenskap bakom den för att ha nytta av effekterna!

Det räcker att Healy får göra sitt jobb för din hälsa och välmående Det är likadant som med bilmotorn, du behöver inte förstå hur den fungerar, den kör dig till jobbet och tillbaka hem ändå


Lätt och Bärbar:

Healy är en europeisk medicinteknisk produkt av klass lla som är utformad för att vara kroppsnära vilket innebär att den kan fästas på dina kläder. Den integrerar med din kropp via elektroder som bärs på handlederna, öronclips med elektroder eller självhäftande elektroder. 

En av orsakerna till att Healy är så liten och lätt är att användarens smartphone används som skärm, minne och styrenhet. 

På så vis behöver du inte bära runt på något du redan har i mobilen. 

Celllspänning:

Healys funktionsprincip baseras på teorier från Becker och Nordström enligt vilka många sjukdomar eller funktionsbrister i kroppen orsakas av onaturligt låg spänning i cellmembranen.

Det innebär att spänningskillnaden mellan cellens insida och utrymmet mellan cellerna är för liten.

En hälsosam cell har ett värde på ungefär - 70 mV eller millivolt. En lägre spänning än detta normala (fysiologiska) värde leder till störningar i cellmetabolismen och leder ofta till olika sjukdomar och hälsoproblem.

Celllspänning


Healys funktionsprincip baseras på teorier från  Becker och Nordström enligt vilka många sjukdomar eller funktionsbrister i kroppen orsakas av onaturligt låg spänning i cellmembranen. 

Det innebär att spänningskillnaden mellan cellens insida och utrymmet mellan cellerna är för liten.

En hälsosam cell har ett värde på ungefär - 70 mV eller millivolt. En lägre spänning än detta normala (fysiologiska) värde leder till störningar i cellmetabolismen och leder ofta till olika sjukdomar och hälsoproblem

Frekvensterapi

Helay är utformad för att återställa cellspänningen till det hälsosamma (fysiologiska) intervallet genom att föra ström genom kroppen. Strömmen är väldigt svag och ligger kring några mikroamper. Det viktigaste kriteriet för denna typ av behandling är att strömmen appliceras i form av lämpliga frekvenser, vilket är varför denna typ av behandling kallas frekvensterapi.

Det verkliga arbetskapitalet i frekvensterapin består av Nuno Ninas teori och erfarenhet av vilka frekvenser som behövs för vilka sjukdomar. Helays program innehåller kunskaper och erfarenheter från många års praktik med tusentals patienter. 

Cellaktivitet


Enligt vår modell är elektriska frekvenser det språk på vilket celler kommunicerar och därmed nyckeln som öppnar upp anslutningar och funktioner i kroppen. 

I mer medicinska termer kan vi säga att metabolismen och celldelningen, cellernas energiproduktion och proteinsyntesen är utformade för att stimuleras av frekevenskterapi.

Webinar med Marcus Schmieke

 
Webinar med Marcus Schmieke som är grundaren
Helt fantastisk person, mycket filosofisk, fin människa.Han utvecklade detta för att människor ska kunna må bättre på hela jordkloten.Hela gänget är djupa filosofiska personer. Det är många andliga med och det begriper jag ju när jag lyssnade men det var saklig info.

Hela homeopati matrixen är med, med och även Bach dropparna. Utvecklas hela tiden. Man får ju uppdateringarna till sin apparat vart efter. 

Healys startsida - Healy - Frequenzen für dein Leben

Presentasjon lørdag 5. juni 2021

Healy webinar, rosa og blå app

Dr Nuno Nina är en erkänd duktig doktor som tagit fram frekvenserna vi har i Healy

Nuno Nina - Fatima Lopes [English Subs]

Explanation of functions and use of the Healy Coil -Jos Struik Healy World Member Vitalityfuture

Ex på priser för 3 Healy

Healy är bra för vårt välbefinnande och  vår hälsa men den arbetar även på de mentala kropparna och genom återkommande behandlingar får vi hjälp med medvetandeutveckling.

Du eller någon du känner kan använda den och erbjuda frekvenshealing och på så sätt få in pengar för produkten du har egen nytta av också.
 


Ex på priser

Healy Holistic Health
consists of a Healy, the Nuno Nina Gold Cycle and 8 other IMF program pages for the harmonization of your Bioenergetic Field:  eur 560 med moms


✓ Bioenergetic Balance 1
✓ Bioenergetic Balance 2
✓ Mental Balance
✓ Meridians 1
✓ Meridians 2
✓ Sleep
✓ SkinHealy Holistic Health Plus  ca EUR 1100  med moms

Everything’s in here: you get Healy Holistic Health and 6 other IMF program pages, more than 120 Healy programs:

✓ Learning
✓ Fitness
✓ Job
✓ Beauty
✓ Chakras
✓ Protection Programs


Healy Resonance  EUR, 1288/1610

The Healy Resonance edition contains Healy Holistic Health Plus, i.e. more than 120 Healy IMF programs, plus the HealAdvisor Analyse app with the Resonance and Aura modules.

The Healy Aura module lets you analyze the energy distribution of your chakras in the Information Field; after an analysis of the emotional background, you can point out suitable ways of optimization.

The resulting optimization patterns can be applied in order to balance emotional imbalances. Many practitioners also use this in addition to the administration of remedies. 
 

Disclaimer:

 Friskrivning: Healy är en medicinsk enhet för smärtbehandling vid kronisk smärta, fibromyalgi, skelettsmärta och migrän samt stödbehandling vid psykiska besvär som depression, ångest och relaterade sömnproblem. Andra tillämpningar av Healy erkänns inte av skolmedicinen eftersom bevis enligt skolmedicinska definitioner saknas.